Ny blogg med läsarfrågor!

Sommaren anses slut, kom ihåg att det inte betyder att sommarkläder är fel. Däremot betyder det att jag startar upp och startar om! I höst har jag massor av spännande projekt som jag kommer berätta mer om just här. Ett av dem är att bloggen flyttat från Bon och hela vägen hit. VÄLKOMNA!

Samma blogg, bara lite matigare, privatare och mer spännande. Jag smygpremiärade lite i somras med mitt underbara Lana Del Rey-race. From now on kommer du kunna läsa de mest spännande och roliga artistintervjuerna, få de hetaste tipsen, de nyaste premiärerna och smartaste analyserna här. 

annahLA.JPG

Och så tänkte jag bjuda med er bakom mina kulisser så gott jag kan.

Eftersom det är ny termin, ny blogg, nya projekt och så där börjar jag med en Mina Vänner-intervju med mig själv (!!!). Jag vill supergärna ha läsarfrågor med - så ÖS på med frågor du alltid undrat om mitt jobb, min bok, mina kjolar eller vad som helst här i kommentarsfältet eller på mail. Vore kul!

Alla vet ju att inga frågor är dumma. Vad undrar du?

 

Annah Björk2 Comments