Namasendas moodboard

Mig hade hon runt sitt lillfinger då hon på Grammisgalan när hon iförd en topp bestående av två glittriga penisar över brösten presenterade vinnaren  till Grammisen som "Årets Kent går till KENT".

Nu släpper Namasenda sin första EP,  hot_babe_93. Det är sockerspunna du-måste-flytta-på-dig-attitydstinna smurfhits för 2017. <3 Jag haffade Namasenda innan releasefesten och fick höra lite mer + ta del av hennes visuella moodboard.

170413_Namasenda_EP13981 copy.jpg

Vem är Namasenda?

– Världens roligaste tjej på internet

Var kommer titeln på din EP ifrån?

– MSN. jag hängde MYCKET på msn back in the day och jag har mycket att tacka låtarna som skickades runt där för, det är vad som inspirerat mig till att göra denna EP. Jag har snackat med vänner om vad man hade för sjuka namn och då började jag fundera på vad man hade hetat på msn om det hade funnits idag (RIP) och kom fram till att hot_babe_93 är ett bra namn.

 

Vad vill du säga med din musik?

– Min musik är jag, och jag vill berätta om mig själv på det sätt jag kan. Jag har aldrig gjort det som förväntats av mig, jag följer inga regler om hur man ska vara eller låta utan jag tänker att jag bara gör det som känns rätt för mig. Ett skit-i-allt-som-e-bull-och-gör-det-som-är-kul-mindset. Jag hoppas verkligen kunna föra över det tankesättet till andra.

Hur ser Namasendas stil-moodboard ut?

– Typ såhär:

21930801_1971756109759557_1752342321_o.jpg